"Luxemburg are jucatori agresivi si smecheri!" Planul lui Razvan pentru o calificare la Euro:

Autor: Sport.ro
Luni 28 Martie 2011, 13:02

	"Luxemburg are jucatori agresivi si smecheri!" Planul lui Razvan pentru o calificare la Euro:

In ciuda rezultatului dezamagitor de la Zenica, Razvan Lucescu spune ca Romania pastreaza sanse de calificare daca obtine trei puncte in meciul cu Luxemburg

Gabi Torje: "Noi am facut tot ce a depins de noi. Increderea se castiga in timp si se pierde foarte repede. Avem nevoie de rezultate, si trebuie sa incepem cu o victorie in meciul cu Luxemburg."

"Putem invinge Luxemburg, asa cum putem invinge orice alta echipa."

"In Bosnia nu au fost greseli mari, decat la fazele fixe din care am luat golurile. Nu ne putam explica ce s-a intamplat la acele faze."

"Este greu sa ne mai gandim la calificare, dar trebuie sa ne jucam sansa. Am jucat meciurile grele in deplasare, iar acum vom juca pe teren propriu. Putem invinge in Albania."

"Sper sa avem parte de sustinere din partea publicului, din primul pana in ultimul minut. Vor absenta jucatori importanti, dar cei care vor intra in teren sunt sigur ca vor face fata."

Razvan Lucescu: "Daca batem maine, ramanem la doar 3 puncte in spatele locului 2 si inca putem spera la calificare. Vor fi schimbari la meciul cu Luxemburg, pentru ca asa este normal."

"Chiar daca pare o echipa mica, are jucatori agresivi si smecheri si trebuie sa fim atenti."

"Bosnia a meritat victoria pentru atitutine. Si naivitatea ne-a facut sa pierdem jocul. Sunt meciuri si competitii care se castiga la 1-0. Viata noastra merge inainte. De 6-7 ani este aceeasi poveste. Explicatii pot fi multe."

"Nu este vorba despre demisia mea, nu este vorba despre un om, este vorba despre echipa nationala, de patriotism care la noi lipseste. Am vazut un exemplu in Bosnia cand, la 1-0, suporterii strigau 'Bosnia'."

"Oamenii trebuie sa fie alaturi de echipa ca numai asa putem iesi la lumina. Sansele raman intacte, in situatia in care castigam maine, venim la 3 puncte. Nu mai conteaza ce interese sunt in spate. Sunt interese mari, sunt mesaje care ajung si la jucatori, e un interes pe care oameni l-au avut. Dincolo de mine exista aceasta echipa si exista acesti jucatori. Trebuie sa fim uniti si sprijiniti."

"Eu am venit, am obligatia sa ne calificam, cat timp sunt sanse, eu trebuie sa merg pana la capat."

"Intinerire exista la echipa nationala, exista 5-6 jucatori noi la echipa nationala. In permanenta a existat aceasta intinerire."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT