Nationala

Răzvan Burleanu a vorbit despre posibilul conflict cu Adrian Mutu: „Cam așa stau lucrurile”

Edi Iordănescu a fost alesul Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:49
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:56

După două luni de căutări, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au găsit un nou selecționer. Oficialii FRF l-au convins pe Edi Iordănescu să preia echipa națională, după ce negocierile cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Ladislau Boloni s-au împotmolit. 

Pe lista lui Răzvan Burleanu se mai afla și Adrian Mutu. Cu toate că s-a zvonit că între fostul antrenor al celor de la FCU Craiova și Federație ar fi un conflict, și că de aceea nu a mai continua pe banca tehnică a naționalei mici.

Însă, Răzvan Burelanu a ținut să clarifice această dilemă și a precizat că a avut o colaborare foarte bună cu Adrian Mutu și că nu există niciun fel de conflict între cele două părți. 

Burleanu: „Adi și-a dorit să antreze o echipă de club”

„E foarte surprinzător când ești implicat și să vezi foarte multe subiecte, care, de cele mai multe ori, sunt false. Așa cum e total fals acest subiect invocat. Am avut o colaborare foarte bună cu Adrian Mutu, nu în mod întâmplător s-a și regăsit pe această listă a posibililor selecționeri.

 Și-a îndeplinit obiectivul, contractul s-a încheiat după turneul final din Ungaria. Împreună am discutat în ceea ce privește posibilitatea de continuare. Adi și-a dorit să antreneze o echipă de club. Ne-am fi dorit să rămână la naționala U21 până după EURO 2023. Deci, cam așa au stat lucrurile”, a declarat Răzvan Burleanu la conferința de presă.

Modifică setările cookies