"Ramaneti in continuare cu noi?" Momentul in care toata sala a tacut asteptand raspunsul lui Piturca! Ce replica a dat 

Ofertat de arabi, Piturca nu a eliminat niciodata din discutie posibilitatea de a pleca de la nationala Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 01:07
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 01:08
"Ramaneti in continuare alaturi de nationala?"

Increzator, Burleanu de la FRF spune ca nu se mai pune problema acum ca Victor Piturca sa plece. Victoria cu Grecia, alaturi de infrangerea Ungariei cu Irlanda de Nord ii asigura Romaniei un start perfect de campanie pentru Euro.

La conferinta de presa de dupa meci, Victor Piturca a decis sa pastreze misterul din jurul viitorului sau la nationala. Intrebat de un ziarist prezent la conferinta daca "ramaneti in continuare cu noi (n.r: nationala)", Piturca a declarat, inainte sa se ridice de pe scaun: "Vom vedea... vom vedea..."

"Piturca nu are niciun motiv sa plece"

Dupa meci, Burleanu a declarat ca nu crede ca va fi nevoit sa schimbe selectionerul. Nu il vede pe Piturca plecand de la nationala: "Dupa acest rezultat cred ca Victor Piturca nu mai are niciun motiv sa plece", a spus Burleanu.

Burleanu a declarat ca actuala generatie a nationalei este "una de eroi", dupa ce jucatorii au castigat meciul cu Grecia, desi au evoluat aproape o repriza cu un om in minus pe teren, dupa eliminarea lui Marica. "As putea spune ca avem intr-adevar o generatie de eroi, mai ales dupa cum a evoluat meciul in a doua repriza. Am avut foarte mari emotii inca din primul minut. Calificarea inca nu s-a jucat, dar in mod cert aceasta victorie ne ajuta foarte mult", a declarat Razvan Burleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!