PROGRAMUL PRIMA PRIMĂ :) Cine ii cere lui Burleanu sa dea inapoi bonusul de 90.000 euro dupa dezastrul din Franta

Meciul de 10 la ProTV: Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

90.000 de euro este bunusul pe care Razvan Burleanu l-a incasat pentru calificarea Romaniei la Euro. Nu a fost singurul care a luat o prima de calificare. Si Comitetul Executiv a primit bani. "Pentru suport", a motivat Burleanu.

Culmea, presedintele FRF a ajuns sa primeasca o suma aproape la fel de mare cu cea primita de un jucator titular in campania de calificare. Dupa dezastrul de la Euro, Ovidiu Ioanitoaia, director editorial al Gazetei Sporturilor si fost realizator al emisiunii Procesul Etapei, timp de 9 ani, la ProTV, i-a cerut intr-un articol presedintelui FRF sa isi dea prima inapoi, suma care echivaleaza cu salariul unui medic sau profesor din Romania pe o perioada de aproximativ 7 ani.

"Federatia si fotbalul au ajuns conduse la intamplare, de un grup de neaveniti, de o gasca, n-ar fi cazul ca, dupa ce-a bagat in buzunar peste 90.000 de euro dintr-o calificare la care a avut o contributie minora, suma echivalenta cu venitul unui medic ori al unui profesor pe 6-7 ani, Burleanu sa dea banii inapoi si sa-si ia viteza?! Stati linistiti ca nu vor demisiona nici el si nici trupetii lui, racolati pe baza de prietenie, nu de competenta. Nici nu le trece prin gand intrucat federatia e o vaca buna de muls, un cec in alb.", scrie Ovidiu Ioanitoaia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies