PROBLEME la Nationala! "Sunt ingrijorat pentru el, nu cred ca ma voi baza pe Chiriches la primul meci!" Cum s-a dat de gol Piti:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 15:12

	PROBLEME la Nationala! "Sunt ingrijorat pentru el, nu cred ca ma voi baza pe Chiriches la primul meci!" Cum s-a dat de gol Piti:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Romania are un meci extrem de greu cu Ungaria, apoi inca unul cu Turcia. Daca nu castigam cu ungurii, toate sperantele sunt in ultima partida, insa mai avem nevoie si de jocul rezultatelor.

Pana la urma, cel mai important este meciul cu Ungaria, daca vrem sa ne calificam la CM 2014. Numai ca Piturca a spus astazi, fara sa vrea, la o conferinta de presa, ca nu stie daca poate conta pe Vlad Chiriches.

"In ceea ce-l priveste pe Chiriches, intr-adevar sunt ingrijorat, pentru ca nu a jucat de mult timp. A fost si accidentat, apoi a fost toata tevatura asta cu transferul la Tottenham si la ultimul antrenament facut acolo a avut si o mica contractura, deci nu este foarte bine. Nici nu sunt sigur ca ma voi baza pe el la primul meci, vom vedea zilele urmatoare. Nu am vrut sa spun asta, dar a fost deschis subiectul Chiriches", au fost vorbele selectionerului.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT