OFICIAL! Doua amicale in Elvetia pentru nationala Romaniei! Jucam cu Albania si Algeria inaintea preliminariilor pentru EURO!

Autor: Sport.ro
Marti 18 Martie 2014, 13:42

	OFICIAL! Doua amicale in Elvetia pentru nationala Romaniei! Jucam cu Albania si Algeria inaintea preliminariilor pentru EURO!

►In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

OFICIAL! Romania joaca cu Albania si Algeria inaintea debutului in preliminariile EURO 2016 cu Grecia din luna septembrie. Nationala merge la finalul lunii mai in Elvetia pentru cele doua partide. 

"In cursul zilei de astazi, Federatia Romana de fotbal si forul omolog din Albania au ajuns la o intelegere privind programarea meciului amical Romania – Albania, la nivelul echipelor nationale de seniori.

Partida se va desfasura sambata, 31 mai a.c., de la ora 21:00 (20:00 ora locala), la Sion, si va fi prima disputata de ”tricolori” in stagiul de pregatire din Elvetia.

Miercuri, 4 iunie a.c., de la ora 21:00 (20:00 ora locala), la Geneva, reprezentativa pregatita de Victor Piturca va sustine un nou test impotriva selectionatei Algeriei.

Reamintim ca urmatorul meci oficial al echipei nationale a Romaniei este programat duminica, 7 septembrie 2014, in deplasare, impotriva selectionatei Greciei, in preliminariile Campionatul European 2016", scrie site-ul FRF. 

Romania e in grupa F de calificare la EURO, cu Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies