Nationala

"Nu stiu, poate nu inteleg aia fotbalul!" Reactia lui Rat dupa ce a aflat ca a fost inclus in cel mai bun 11 al preliminariilor

Razvan Rat a glumit dupa ce UEFA l-a inclus in primul 11 al preliminariilor pentru Euro 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 09:44
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 09:46

Rat a fost ales de UEFA cel mai bun fundas stanga al preliminariilor, iar Tatarusanu a fost pus rezerva lui Courtois. Dupa ce a aflat aceasta veste, Rat a recunoscut ca nu s-ar fi asteptat la asa ceva.

"Nu stiu, poate nu inteleg aia fotbalul. in primul rand, a contat faptul ca apararea Romaniei a luat foarte putine goluri. Poate ca eu mi-am facut treaba in aparare, dar si in atac mai bine decat ceilalti, in ochii lor.

"Vreau sa cred ca am fost ales de niste oameni competenti, care inteleg fotbalul si care nu pun acolo numele doar ca sa fie. Cred ca toti cei din aceasta echipa au meritat si si-au facut foarte bine treaba de-a lungul acestei campanii de calificare.

"Nu ma asteptam, e prima data cand sunt intr-o echipa a preliminariilor. Nu poate decat sa ma bucure si sa ma motiveze si mai mult pentru a continua in acest fel.

"E foarte important si pentru mine, si pentru echipa nationala. Cred ca e foarte bine pentru imaginea echipei nationale, dar si pentru imaginea fotbalului romanesc. Eu sunt foarte, foarte bucuros si am foarte multe de castigat din acest lucru", a declarat Rat la DigiSport.

Modifică setările cookies