"Nu-mi pasa ce face Chiriches la Tottenham!" Vorbele lui Piturca au ajuns in Anglia! Ce scrie Guardian despre capitanul nationalei

Autor: Sport.ro
Marti 07 Octombrie 2014, 14:16

	"Nu-mi pasa ce face Chiriches la Tottenham!" Vorbele lui Piturca au ajuns in Anglia! Ce scrie Guardian despre capitanul nationalei

Vestea ca Victor Piturca i-a luat apararea lui Vlad Chiriches a ajuns pana in Anglia, acolo unde Guardian scrie despre forma slaba traversata de capitanul nationalei. 

Chiriches a jucat extrem de slab in Premier League in urma cu doua saptamani contra lui WBA, dar antrenorul Mauricio Pocchettino i-a mai acordat o sansa in Europa League contra lui Besiktas.

Chiriches a avut o prestatie catastrofala, culminata cu un hent in careu care a dus la egalarea turcilor din minutul 90.

Victor Piturca l-a chemat pe Chiriches la nationala pentru meciurile cu Ungaria si Finlanda din preliminariile EURO 2016 si a anuntat ca sunt sanse mari ca fundasul lui Tottenham sa poarte banderola in absenta lui Marica.

"A facut cateva greseli, dar e normal sa faci greseli, nu trebuie sa dramatizam. Nu trebuie sa-l punem la zid. Nu-mi pasa ce a facut Chiriches la Tottenham! Pe mine ma intereseaza ca joaca bine la nationala", au fost cuvintele preluate de Guardian.

Chiriches a declarat ca nu este interesat de banderola de la nationala, ci doar de prestatia sa din teren. Chiriches a avut un start ezitant si cu Grecia, dar si-a revenit pe parcurs iar jocul sau a fost umbrit de victoria mare a Romaniei cu 1-0 de la Pireu.

"Antrenorul ma cunoaste foarte bine, stie ce pot. Nu ma gandesc la banderola, la cine o va purta. Ma gandesc doar la progres si la performanta mea din teren", a declarat jucatorul. 

Cine merita banderola nationalei? (7023 voturi)
 
Rat
33.59%
2359 voturi
 
Chiriches
25.00%
1756 voturi
 
Goian
470 voturi
 
Marica
9.54%
670 voturi
 
Tatarusanu
14.04%
986 voturi
 
Altul (Comentati voi)
11.13%
782 voturi
Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies