Nationala

"Nu ma mira ca i s-a cerut demisia lui Iordanescu!" Piturca, dupa 1-1 cu Finlanda: "Cand castigam eu cu 2-0 era suparare mare!"

Suporterii prezenti aseara pe National Arena i-au cerut demisia lui Anghel Iordanescu

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 08:55
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 09:05

Romania n-a mai batut pe nimeni de patru meciuri, iar Victor Piturca spune ca cea mai mare parte din vina o are staff-ul tehnic al echipei nationale.

Romania a fost la cateva secunde de o mare rusine, dar golul lui Hoban ne-a salvat in prelungiri. Avem nevoie de o victorie in Feroe pentru a ne asigura prezenta la Euro.

“Atunci cand castigam eu nu era bine. Se spunea ca de ce am castigat in Finlanda cu 2-0, de ce am castigat in Grecia si asa mai departe. Am ratat multe ocazii azi."

"Echipa Romaniei nu a mai castigat de patru jocuri, cauzele trebuie sa le gasiti la cei care se ocupa acum de echipa nationala. Eu am constatat niste lucruri, dar nu vreau sa le discut. Problemele tin strict de conducerea tehnica. Trebuie sa-ti cunosti foarte bine jucatorii, in cel mai mic amanunt. Puteam sa pierdem la o diferenta mai mare de goluri cu Finlanda."

"Nu ma mira deloc ca i s-a cerut demisia lui Iordanescu. E foarte urat, asta e mentalitatea noastra. Daca nu terminam in primele doua locuri, va fi foarte greu sa ne mai calificam. Acum ne bucuram ca am egalat in ultimul minut, cand am castigat cu 2-0 in Finlanda era suparare mare pentru ca nu jucasem bine”, a spus Piturca la DolceSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies