Nationala s-a intors in tara! Iordanescu tot nu e convins sa ramana: "Intrebati-l pe Burleanu!" VIDEO

Dupa ce s-a bucurat si in avion, nationala a aterizat la Bucuresti in aceasta seara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 21:19
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2015, 21:23

Jucatorii Romaniei au revenit calificati la EURO din Feroe, iar acum se gandesc la turneul de anul viitor din Franta. Unii dintre ei nu vor ajunge acolo. Iordanescu vrea sa promoveze jucatori tineri, asta daca va ramane pe banca in continuare.

"Lasam tragerea la sorti pentru decembrie, pana atunci sa vedem ce a fost bun, unde au fost minusuri si sa incepem sa pregatim programul de jocuri amicale.

Inca nu m-am gandit la adversari, se discuta cu Italia, speram sa jucam acest meci amical la Bologna. Eu cred ca daca nu stim sa ne bucuram, macar sa avem liniste. Si eu am nevoie de liniste.

Cred ca pana la EURO ar trebui sa apara cativa jucatori tineri, trebuie sa ne uitam cu mai multa atentie la tineret, la fel ca si jucatori din divizia nationala, ma gandesc la gradinita lui Hagi si de la alte echipe care au jucatori tineri, care sa fie in vizorul nationalei", a declarat selectionerul.

"Intrebati-l pe Burleanu", spune Iordanescu atunci cand e intrebat de viitorul sau la nationala. Burleanu declara aseara ca e convins de ramanerea lui Tata Puiu pe banca.

"Personal, nu am avut ca obiectiv sa ma intorc la conducerea nationalei. Eram in FRF acum un an si ceva ca director tehnic, nu am avut aceasta tinta de a redeveni antrenor al nationalei, am acceptat pentru a ajuta sportul, fotbalul si echipa nationala.

Eu cred ca ar fi bine sa ma lasati si pe mine sa ma linistesc si aceasta intrebare sa i-o puneti domnului Burleanu", a declarat Iordanescu la sosirea in tara. 

Modifică setările cookies