"Mutu sa se duca la echipa lui de sprit!" Unul dintre marii selectioneri ai Romaniei explica de ce Mutu trebuie uitat de nationala

"Mutu sa se duca la echipa lui de sprit!" Unul dintre marii selectioneri ai Romaniei explica de ce Mutu trebuie uitat de nationala

Mutu viseaza sa revina la nationala. Forma buna de la Petrolul il aduce din nou pe masa selectionerului, care trebuie sa aleaga acum cartea castigatoare pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016.

Angelo Niculescu, selectionerul Romaniei la Mondialul din '70, a declarat pentru Ring ca Mutu nu mai este o varianta pentru prima reprezentativa.

Angelo Niculescu il face pe Mutu un fotbalist imatur, care a facut prea multe abuzuri in ultimii ani ca sa mai fie luat in vederile lui Piturca:

"Eu, daca as fi antrenor la echipa nationala, nu l-as solicita pe Mutu. Sa se duca la echipa lui de sprit! El e mai mult un speculant in teren, or, campionatul nostru se preteaza la chestiunea asta. Profita de greselile adversarilor, dar in fotbalul international nu tine."

"Mutu este un jucator nematurizat. S-a lasat prada ispitelor, considerand ca, daca are bani in buzunare, are minte si anumite drepturi. A facut abuz de comportare atat in viata lui, cat si in detrimentul fotbalului. A crezut ca tineretea tine o vesnicie", a declarat Angelo Niculescu.

Ar trebui Mutu convocat cu Grecia? (3809 voturi)
 
Da
52.48%
1999 voturi
 
Nu
47.52%
1810 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies