Mos Craciune, sa nu fugi! :) Analiza lui Burleanu pentru 2016: "Suntem incercati de un entuziasm ponderat!"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Decembrie 2016, 12:21

	Mos Craciune, sa nu fugi! :) Analiza lui Burleanu pentru 2016: "Suntem incercati de un entuziasm ponderat!"

Mos Craciun a dat play de mai multe ori pe filmuletul postat de FRF, ca sa inteleaga cum stam. E rau, dar e mai bine decat daca ar fi fost mai rau... si ce bine ca o sa fie bine cand nu o sa mai fie rau :)

Dincolo de gluma, presedintele Federatiei a postat un filmulet plin de intentii bune. Modul in care recita discursul e din categoria "umor involuntar". La multi ani!

"Fotbalul romanesc incheie anul pe linia de plutire. Am avut euforia calificarii la Euro 2016, iar din vara am inceput sa ne mai temperam la performantele nationalei."

"La nivel de cluburi am avut cateva prestatii spectaculoase la nivel european, dar mergem mai departe la primavara doar cu o echipa. Deci din nou suntem incercati de un entuziasm ponderat."

"Va pot spune insa ca la nivel de Federatie avem rezultate interesante. Mai putin vizibile astazi. Am pus bazele unui sistem de crestere a tinerelor talente prin competitii multiple, centre de excelenta, prin elaborarea unei metodologii de elaborare la nivel de copii si juniori."

"Daca vom reusi sa mentinem ritmul acesta de dezvoltare, cu siguranta vom avea din nou o mare echipa nationala in cativa ani.", e convins Razvan Burleanu.

România se află pe locul şapte în Europa la vaccinurile anti-Covid administrate în doză completă
BRAT
Modifică setările cookies