Merita Tamas inca o sansa? Fundasul a fost trecut cu vederea de Daum, un fost antrenor e vehement: "Ce sa mai caute acum? Pacat de talentul sau si de sansele avute"

Autor: Sport.ro
Luni 19 Septembrie 2016, 18:55

	Merita Tamas inca o sansa? Fundasul a fost trecut cu vederea de Daum, un fost antrenor e vehement: "Ce sa mai caute acum? Pacat de talentul sau si de sansele avute"

Citeste si - EXCLUSIV | Ce spune Torje dupa ce a fost lasat pe dinafara lotului de Christoph Daum: "Ma asteptam, am avut si o accidentare. Ma motiveaza mai mult sa revin"

Selectionerul Christoph Daum a anuntat lotul largit pentru dubla pe care Romania o va disputa pe 8 si 11 octombrie cu Armenia si Kasahstan. Antrenorul german a trecut pe lista 27 de jucatori, insa nu si pe Gabi Torje, convocat cu  Muntenegru, nici pe Gabi Tamas.

Fundasul Stelei, fost international, cu 65 de selectii la nationala Romaniei, a fost trecut cu vederea de selectioner, desi a fost in ultima perioada unul dintre cei mai importanti oameni ai Stelei.

Ajuns la 32 de ani, Tamas pare astfel sa nu mai intre in planurile noului selectioner, Daum preferandu-i pentru moment pe Chiriches, Dragos Grigore si Gaman. 

Subiectul convocarii lui Tamas a iscat cateva discutii intre oamenii de fotbal inca de la meciul cu Muntenegru, mai multe voci, inclusiv din tabara Stelei, spunand ca fundasul ar merita sa fie chemat.

Nu de aceeasi parere este si fosta glorie a Stelei Lita Dumitru, cel care i-a fost si antrenor lui Tamas in urma cu mai bine de 15 ani la nationala de juniori a Romaniei. Lita Dumitru il considera pe Tamas un fundas foarte bun, dar nu considera ca acesta mai poate ajuta nationala.

"Tamas, daca n-a jucat la nationala cand era mai tanar, ce sa mai caute acum? El este un jucator bun aici, la nivelul Ligii I. L-am antrenat pe Gabi la lotul de tineret, era in generatie cu Zicu. 

I-am prins intr-o seara, inaintea unui meci cu Israel, si am stat la o discutie. Zicu mi-a spus ca o sa ajunga mai bun decat Hagi, iar Tamas ca o sa castige tot. E pacat de Tamas, la talentul sau, ca a ajuns in campionate puternice, dar n-a profitat de sansele avute", a spus Lita Dumitru intr-un interviu acordat site-ului Ziare.com

De asemenea, Lita Dumitru este de acord cu Daum si in privinta neconvocarii lui Torje.

"Nu ma surprinde absolut deloc. Torje jaoca de o vreme la echipa nationala, dar nu a facut mare lucru. Daum incepe sa cunoasca mai bune jucatorii, el raspunde de rezultate si este normal sa faca aceste algere. Torje nu prea a jucat in Turcia. A schimbat campionatul, dar nici in Rusia nu prea joaca, astfel ca nu e o mare surpriza, e ceva normal", a mai spus acesta.

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies