"Medicul a contat mai mult ca antrenorul! Avem cei mai multi accidentati de la EURO" Burleanu si Iordanescu, atacati de fosta conducere FRF!

"Medicul a contat mai mult ca antrenorul! Avem cei mai multi accidentati de la EURO" Burleanu si Iordanescu, atacati de fosta conducere FRF!

O ploaie de critici se arunca asupra nationalei dupa esecul umilitor cu Albania de la EURO.

Fostul presedinte FRF, Mircea Sandu, critica actuala conducere, care a decis sa schimbe staff-ul medical cu putin timp inainte de EURO. Sandu crede ca asta a dus la numarul mare de accidentari din lotul Romaniei. Si Iordanescu e criticat pentru ca l-a folosit pe Matel cu Albania.

"Un lucru care a cantarit extrem de mult la aceasta contraperformanta de la Euro a fost faptul ca s-a schimbat intreaga conducere medicala cu mai putin de o luna inainte de startul competitiei. A contat mai mult decat un antrenor si mai mult nu am ce comenta. O sa vedeti declaratiile. Se va spune ca vina apartine "guvernului anterior".

Un moment extrem de important a fost demiterea medicului si celor care stiau perfect mushchii, tendoanele, articulatiile si stiau sa-i aduca in ziua meciului in conditiile cele mai bune si nu in ultimul rand atmosfera creata pentru ca fotbalul e condus de la alt nivel.

Suntem singura echipa cu 4-5 accidentati. Plecam in pioneze de la acest campionat european. Pentru asta, toata lumea trebuie sa spuna la revedere", a declarat Sandu, la Digi.

"E o dezamagire imensa pentru atitudine, pentru modul in care s-a alcatuit echipa la acest ultim meci. Nu ma bag la probleme tehnice, dar din experienta mea as fi jucat cu trei fundasi centrali ca italienii, mai ales ca Matel a fost vraiste saracul de el. Poate cu Sanmartean in spatele varfurilor",
a mai spus Mircea Sandu.


"A scazut nivelul fotbalului dupa ce s-a schimbat conducerea FRF. Eu vorbeam cu fotbalistii intr-un mod. Eu nu vorbeam politichie, vorbeam pe limba noastra", a incheiat fostul sef al FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies