Maxim iese la atac, dupa ce a fost lasat acasa: "Nu voi inceta niciodata sa am coloana vertebrala" 

Alexandru Maxim se declara dezamagit de decizia lui Anghel Iordanescu de a nu-l convoca la EURO. 

Maxim a postat un mesaj pe contul de Facebook in care isi exprima regretul pentru faptul ca nu va juca la EURO, dar si sa le transmita succes colegilor sai. Maxim spune ca e mandru de performantele reusite pana acum, cand a contribuit la calificarea Romaniei la turneul final.

"Nu as fi scris aceste randuri, insa, am fost placut surprins de sutele de mesaje pozitive primite in tot acest scurt timp.

Vreau doar sa precizez ca am fost foarte mandru si privilegiat in acelasi timp ca am putut ajuta echipa nationala sa se califice la Campionatul European! In aceeasi ordine de idei as vrea sa spun ca sunt foarte mandru de tot ce am realizat in ultimii ani, lucruri pe care le-am realizat muncind si facand foarte multe sacrificii!

Insa, consider ca in viata, sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul. Unul dintre ele, de care sunt cel mai mandru, e modul in care am fost educat si crescut de familia mea. Nu voi inceta niciodata sa am coloana vertebrala indiferent de persoanele cu care voi vorbi si situatiile in care ma voi afla! Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Inchei prin a le ura multa bafta colegilor mei la Campionatul European, iar acelor persoane care sunt satisfacute de faptul ca eu nu voi fi acolo le doresc multa sanatate si sper, cu toata sinceritatea, sa aiba parte macar o data in viata de satisfactiile pe care le-am avut eu, facand ceea ce iubesc!
Cu respect, Alexandru Maxim", e mesajul postat de Maxim pe Facebook. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană, ne explică psihologul Gaspar Gyorgy
BRAT
Modifică setările cookies