Nationala

Laudat de toata lumea, Torje surprinde: "Am fost adus sa fiu rezerva!" Ce a spus eroul Bogdan Stancu despre revenirea la Galatasaray:

Romania 1-1 Uruguay / Cei doi jucatori care au creat golul cu Uruguay au surprins prin modestie dupa meci.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Februarie 2012, 23:09
Data actualizarii: Miercuri 29 Februarie 2012, 23:24

"Un meci destul de greu, am intrat mai greu in joc dar ne-am revenit in partea a 2-a. Un joc important cu care pregatim campania care urmeaza.
Incerc sa imi fac treaba cat mai bine ca atacant.

Poate e si normal ca nu au venit mai multi fani pentru ca rezultatele nu au fost de partea noastra, nici vremea nu a fost foarte buna.

Cu siguranta ma voi intoarce in vara la Galatasaray, sa vedem daca voi ramane acolo sau voi pleca la alta echipa" a spus Bogdan Stancu dupa meciul cu Uruguay.


"Am facut un meci bun, cu multi jucatori tineri in teren. Eu zic ca am avut mai multe ocazii decat ei si puteam sa si castigam. E adevarat ca puteam sa si pierdem. Eu joc putin la echipa de club si vreau ca atunci cand vin aici sa imi arat valoarea. Am nevoie de moral pentru ca sunt jucator tanar si eu zic ca un egal impotriva Uruguay-ului e un rezultat bun.

Nu ma asteptam la aceasta convocare. M-a surprins pentru ca era intelegerea ca cine nu joaca, nu vine la nationala. Eu am fost adus ca sa fiu rezerva, dar din pacate s-a accidentat Nicolita si am intrat titular" a spus Gabi Torje.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies