Cum a lasat Iordanescu nationala fara CAPITAN pentru ca s-a tratat la VRACI! Reactia lui Rat intrebat de ce nu a jucat la Belfast

Cum a lasat Iordanescu nationala fara CAPITAN pentru ca s-a tratat la VRACI! Reactia lui Rat intrebat de ce nu a jucat la Belfast

Razvan Rat a sperat sa fie in teren cu Irlanda de Nord. S-a dus la vraci, pana in Muntenegru, dar Iordanescu l-a ignorat.

Dupa meciul cu Irlanda de Nord, Razvan Rat a dat de inteles ca Iordanescu nu a vrut sa-l bage in teren pentru ca s-a tratat in Muntenegru, cu celebra vindecatoare Mariana. Nici Sanmartean, care a apelat la acelasi tratament, nu a jucat.

"Eu nu vreau sa comentez de ce nu am jucat. Nu am jucat, e mai putin important. Eu cred ca sacrificiul pe care l-am facut... am avut o accidentare si am facut tot ce se putea pentru a fi aici. Nu stiu daca a fost sau nu apreciat sacrificiul meu, mai ales ca accidentarea pe care am avut-o ma putea tine departe de gazon undeva la la 4-6 saptamani. Am reusit sa fac in asa fel incat recuperarea sa fie mai rapida, dar nu am fost in teren, asta e!", a declarat Rat.

Capitanul nationalei spune ca nationala lui Iordanescu trebuie sa se puna la punct pentru meciul de foc cu Ungaria, de la Budapesta.

"Am suferit destul de mult, dar e un punct foarte important pe care l-am obtinut astazi. Totul inca se joaca, vom vedea. Avem timp sa ne punem la punct pana la meciul cu Ungaria. Totul este deschis."

"Nu stiu daca am avut neaparat noroc. Ei au avut ocazii importante, puteau marca, dar cel mai important este ca am luat un punct foarte important pentru noi"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies