Jucatorii CER  schimbarea lui Daum: "Cu echipa asta ne-am calificat la EURO! Trebuie o schimbare!"

Jucatorii CER  schimbarea lui Daum: "Cu echipa asta ne-am calificat la EURO! Trebuie o schimbare!"

Muntenegru 1-0 Romania / Nationala a ratat o noua calificare la Cupa Mondiala.

Dupa atacul lui Chiriches de la finalul partidei cu Armenia, a venit randul lui Maxim sa ceara schimbarea lui Daum. Cel putin asta reiese din declaratiile sale prin care cere o schimbare si sustine ca lotul nationalei care s-a calificat la EURO 2016 a ramas la fel.

"Sunt clipe dificile pentru noi toti, pentru jucatori, pentru tara. Toata lumea e dezamagita, am pierdut o calificare, inca una, e dificil, insa nu ne ramane decat sa pastram capul sus si sa muncim la echipele de club.

Sa vedem ce jucatori vin din urma, sa ii crestem intr-un mediu sanatos si sa facem performanta. Mi-e greu sa vorbesc, sunt alti oameni care trebuie sa traga linie si sa ia decizii. Ma depaseste subiectul antrenorului, oricine vine are nevoie de fotbalisti. Avem jucatori, dar probabil nu suntem indeajuns, se pare ca asta ne e valoare. Dar cu aceeasi jucatori ne-am calificat la EURO.

Trebuie luata o decizie, probabil trebuie facute niste schimbari. Insa altceva nu cred ca e de facut in momentul de fata", a spus Maxim.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies