Iordanescu detoneaza BOMBA: Marica si Mutu sunt pe lista pentru Euro! Anuntul facut azi de selectioner

Iordanescu detoneaza BOMBA: Marica si Mutu sunt pe lista pentru Euro! Anuntul facut azi de selectioner

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Martie 2016, 18:22

Manchester United - Liverpool, joi la ProTV, de la 22:00

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mutu si Marica sunt doi dintre jucatorii care s-au intors in Liga I pentru a intra pe lista lui Iordanescu la Euro. Cei doi au recunoscut ca au ales ASA, respectiv Steaua, pentru a fi mai aproape de nationala, desi aveau oferte din mai multe campionate, inclusiv din Asia.

Budescu este cel mai bun exemplu al tacticii inverse. Acesta s-a transferat in China si a pierdut nationala, Iordanescu neincluzandu-l pe lista pentru meciurile cu Lituania si Spania.

Selectionerul a vorbit astazi despre atacantii pe care ii are pe lista pentru Euro. Lista cuprinde nu mai putin de 9 nume, 5 din Liga I si 4 din strainatate. Rusescu, Stancu, Keseru si Andone sunt stranierii de pe lista lui Iordanescu, in timp ce din Liga I, cei vizati sunt Marica, Hora, Alibec, Tucudean si Mutu. "Mutu trebuie sa se decida daca e antrenor sau jucator", a spus Iordanescu.

"Important e sa devedeasca ca ai o forma sportiva buna, experienta, valoare, caracter. Ne dorim ca in amicalele pe care le avem sa obtinem rezultate pozitive",  a incheiat selectionerul.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: Avem o şansă reală să obţinem o ieşire ordonată a Marii Britanii. Drepturile românilor, asigurate
BRAT