Iordanescu, intr-un exces de sinceritate inainte de meciul cu Spania: "Vrem sa vedem diferenta dintre fotbalul mare si fotbalul nostru" :)

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2016, 17:11
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2016, 18:11

Morosanu se bate LIVE la Sport.ro, azi de la 22:00 in gala Superkombat "KO in Puerto Rico"

"Foarte rar jucam la acest nivel, ma refer la jocuri cu Spania, Italia, Franta sau Anglia. Speram sa avem alta atitudine, o alta evolutie. Avem nevoie sa ne autodepasim la astfel de jocuri. Jucam cu jucatori foarte importanti, ce joaca la Real Madrid sau Barcelona, am vazut ce bine au jucat cu Italia", a spus Iordanescu la conferinta de presa.

Despre prima echipa: "Mi-e greu sa va dau echipa de start dar vor fi modificari, vor aparea jucatori noi fata de echipa cu Lituania."

Despre terenul de pe Cluj Arena: "E greu ca terenul sa reziste la doua antrenament si sa fie in conditii bune si maine. Am mutat antrenamentul de pe Cluj Arena, ca sa protejam suprafata, avand in vedere ca Spania se antreneaza si ea acolo astazi."

Despre selectia pentru Euro: "O sa urmarim toti jucatorii in continuare, indiferent de ce se intampla in perioada ramasa pana la Euro. Vrem sa vedem care e diferenta intre fotbalul mare si fotbalul nostru, vrem sa jucam contra unor adversari de calibru."

Despre meciul de deschidere impotriva Frantei: "Este o echipa mare, o echipa cu clasa, a controlat jocul din Olanda, castigat cu 3-2. A fost egalat pe anumite momente, a fortat si a intors rezultatul si a castigat cu 3-2. Este o echipa de mare valoare. Nu-mi doream sa incepem cu Franta. O echipa ca Franta, cu sustinerea pe care o va avea, va fi un inceput greu."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!