Imagini NOI de la macelul de pe National Arena! Fanii maghiari au filmat totul: momentul in care i-au atacat pe ROMANI

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Octombrie 2014, 16:09

	Imagini NOI de la macelul de pe National Arena! Fanii maghiari au filmat totul: momentul in care i-au atacat pe ROMANI

La o saptamana de la meciul cu Ungaria, partida marcata de violente si de batai intre toate partile implicate (suporteri romani, maghiari si forte de ordine), suporterii lui Ferencvaros se lauda pe internet cu un clip in care au surprins exact momentul in care au incercat sa invadeze Tribuna I.

Primul moment fierbinte din tribune, la partida Romania - Ungaria, a avut loc imediat dupa intonarea imnurilor. Mai multi suporteri maghiari au rupt gardurile dinspre Tribuna 1 si au intrat in zona ocupata de romani. Momentul a fost unul de panica maxima, o bataie generala iscandu-se in acel sector al stadionului national.

La aproape o saptamana de la desfasurarea meciului, fanii maghiari se lauda pe internet cu "realizarea" lor, acestia postand pe Youtube un clip cu momentul in care au incercat sa invadeze zona ocupata de romani.

Pe imagini se vede cum stewarzii firmei particulare angajate de FRF bat in retragere, moment in care maghiarii ajung si isi impart pumni cu suporterii romani.

In cele din urma, Jandarmii au intervenit, iar maghiarii au fost nevoiti sa se intoarca in fuga spre sectorul rezervat special.

Finalul clipului mai surprinde insa un moment ciudat. Atitudinea jandarmilor a fost una foarte diferita in momentul interventiei. Aflati in cordon intre cele doua sectoare, jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe romanii care incercau sa tina gardul de protectie si sa-i opreasca pe maghiari sa revina la Tribuna I.

Multi suporteri nevinovati, printre care si copii sau femei, au avut de suferit la meciul de sambata trecuta. Bilantul - 46 de suporteri romani au fost transportati de urgenta la spitalele din apropiere.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies