Iarta UEFA scandalul de la meciul cu Polonia? Burleanu: "Ne asteptam la o sanctiune, dar speram sa nu primim si o suspendare". UEFA ar putea inchide sectoare ale stadionului

Iarta UEFA scandalul de la meciul cu Polonia? Burleanu: "Ne asteptam la o sanctiune, dar speram sa nu primim si o suspendare". UEFA ar putea inchide sectoare ale stadionului

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

UEFA va deschide o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Polonia, dupa ce arbitrul si observatorul partidei au trecut incidentele provocate de suporteri in raport. Partida a fost intrerupta minute bune in repriza secunda dupa ce o petarda a explodat chiar langa Lewandowski. De asemenea, si in prima repriza in tribune explodasera petarte si alte materiale pirotehnice.

Dura in privinta acestui fel de manifestari, UEFA ar putea sanctiona Romania nu doar cu amendat, ci si cu inchiderea National Arena la meciurile echipei nationale. Astfel, cel mai posibil scenariu este acela in care prima reprezentativa va evolua in fata unui stadion gol impotriva Danemarcei, in primul meci din 2017.

Totusi, exista si un scenariu mai bun pentru Romania. Acela in care FRF a primi o amenda pentru manifestarile suporterilor. 

Razvan Burleanu, seful FRF, spune ca se astepta la o sanctiune, dar spera ca in urma anchetei Comisiei de Disciplina a UEFA stadionul national sa ramana deschis.

"Ne asteptam ca sanctiunea sa fie dura, dar speram ca stadionul sa nu fie inchis. Ne dorim ca suporterii sa fie alaturi de nationala la primul meci oficial din 2017", a spus Razvan Burleanu inaintea plecarii catre Groznyi, pentru amicalul Rusia - Romania.

In cazul in care UEFA va decide sa nu inchida tot stadionul la urmatorul meci al nationalei, ar putea proceda asa cu unele sectoare ale arenei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Strategia de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în România va fi prezentată vineri
BRAT

Modifică setările cookies