"Eu l-am sfatuit sa mearga in Spania!" Piturca, detalii despre transferul lui Marica la Getafe! "Daca semneaza, vine la nationala!"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 15:03

	"Eu l-am sfatuit sa mearga in Spania!" Piturca, detalii despre transferul lui Marica la Getafe! "Daca semneaza, vine la nationala!"

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

"Marica s-a inteles cu Getafe", este stirea aparuta in aceasta dimineata in cotidianul Marca, si confirmata intre timp de Victor Piturca.

"Eu l-am sfatuit sa se duca la Getafe. Nu a semnat inca, dar daca o va face, va semna pe 9 luni."

"I se potriveste foarte bine fotbalul din Spania. Daca semneaza, sigur va fi chemat si la nationala, avem nevoie de el", a declarat Piturca pentru ProTV.

TOTTENHAM CHIAR L-A VRUT

Victor Becali a declarat astazi ca a fost in discutii avansate cu Tottenham pentru transferul lui Ciprian Marica.

"Eu discutasem cu Tottenham, dar l-au readus pe Adebayor inapoi in lot si nu s-a mai facut. Cu Getafe nu stiu, nu am legatura cu acest transfer."

"Eu am discutat doar cu Tottenham, cu spaniolii a discutat cu altcineva si nu vreau sa ma bag. Da, Tottenham a fost pana acum, pentru asta am asteptat atat, dar l-au readus pe Adebayor in lot, nu au avut solutie, n-au avut ce sa faca. Ei l-au vrut pe Marica, dar trebuia rezolvata problema lui Adebayor. N-a avut 10 milioane pe an, nici Bale n-a avut atat salariu. Nu e jucator care sa aiba atatea milioane. Poate brut, dar net nu exista. Tottenham are alta politica.

Eu nu cred ca Getafe nu poate plati un contract pe pretentiile lui Marica. Chiar si 1,5 milioane, 1,8 milioane ar fi foarte greu. In Spania, un contract de 1 milion inseamna 3. Acum nu stiu ce decizie au luat. Poate au facut un efort, poate a mai lasat si Ciprian, si daca a lasat, a facut foarte bine", a declarat Victor Becali in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT