Generatia de FIER VECHI! Ne-am facut de ras inca o data! Iarta-ne Olanda, suntem prea slabi sa scoatem capul in lume! Ziua in care ne-am facut de RUSINE:

Autor: Sport.ro
Marti 19 Noiembrie 2013, 22:54

	Generatia de FIER VECHI! Ne-am facut de ras inca o data! Iarta-ne Olanda, suntem prea slabi sa scoatem capul in lume! Ziua in care ne-am facut de RUSINE:

Romania a devenit din nou de tot rasul, dupa ani in care lumea fotbalistica nu a facut decat sa se amuze de cat de jos am ajuns.

Romania lui Piturca, Mutu, Marica, Maxim, Rat si restul s-a facut din nou de ras. Am fost mai aproape ca niciodata de o calificare la un Mondial, atat de aproape cum nu am mai fost vreodata.

Daca in 2001 aveam echipa, dar am pus necalificarea pe seama lipsei de experienta a lui Hagi ca selectioner, cat si pe norocul slovenilor, acum e clar de tot: nu avem valoare.

Daca in urma cu 18 ani vorbeam despre Generatia de Aur, acum am ramas cu Generatia de Fier Vechi...

Adica un nucleu de jucatori care au gravitat in jurul lui Razvan Lucescu, Piturca sau Iordanescu, oameni care nu ne-au mai dus la vreun turneu final in ultimii ani.

Ramanem, in schimb, cu amarul unui EURO 2008 in care am ajuns cu un gol marcat de Goian din offside in poarta olandezilor. Apoi cu o prestatie jenanta la turneul final, cand tinem bine minte cat ne-a invitat Olanda sa dam goluri in ultimul meci, ca sa iasa din calcule Italia si Franta. Dar n-am fost in stare.

Ne mai aducem aminte si cat de penibili am fost cand ne-am rugat la toti sfintii sa castige Olanda in Turcia, asa cum au facut-o, iar noi abia am fost in stare sa ne tinem dintii in gura de cat am tremurat acasa pentru un amarat de 2-0 cu Estonia. Si totusi, olandezii au fost corecti cu fotbalul, noi nu suntem. L-am pacalit din nou...

La fel, de aducem aminte ca generatia asta, din care Chivu si Radoi au fugit prea devreme, n-a reusit nimic. Un Euro si cam atat... Stim si suntem convinsi ca puteam mai mult cu jucatori mai ambitiosi, cu o selectie mai buna si cu antrenori mai inspirati. Dar n-am avut de niciunele...

Si sincer, Olanda merita scuzele noastre: si pentru 2008, la EURO, si pentru acum, ca au fost corecti cu noi. N-am meritat niciodata...

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies