FRF a aprobat PRIMELE pentru calificarea la EURO! Marica & Co vor incasa o suma importanta! Cat vor primi jucatorii nationalei

FRF a aprobat PRIMELE pentru calificarea la EURO! Marica & Co vor incasa o suma importanta! Cat vor primi jucatorii nationalei

Comitetul Executiv al FRF, care s-a intrunit astazi, a aprobat, printre altele, contractul cu jucatorii nationalei privind primele de calificare la Campionatul European din 2016.

Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal s-a aflat si problema primelor de calificare la EURO 2016 pentru jucatorii echipei nationale.

Membrii CEx au decis sa aprobe contractul propus de jucatori si de vechiul si noul selectioner - Victor Piturca si Anghel Iordanescu. Astfel, fotbalistii echipei nationale vor incasa, in cazul calificarii la EURO 2016, 3 milioane de euro, din cele 8 pe care Federatia le va primi de la UEFA.

"Comitetul Executiv aproba modificarea Regulamentului Contract incheiat intre jucatorii echipei nationale si Federatia Romana de Fotbal in conformitate cu propunerea domnului Victor Piturca, propunere insusita si de domnul Iordanescu in calitate de selectioner", noteaza FRF intr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Pe langa suma pe care o vor incasa pentru calificare, jucatorii vor fi remunerati si cu cate 3 mii de euro pentru fiecare victorie obtinuta in preliminarii.

Restul de 5 milioane de euro vor ramane in vistieria Federatiei Romane de Fotbal.

In actuala campanie de calificare, Romania a obtinut doua victorii si o remiza, aflandu-se in acest moment pe locul 2 al Grupei F, cu sanse reale la calificare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies