Faza EMOTIONANTA la prima selectie! Mesajul de 1000 de LIKE-uri rostit de George Puscas! VIDEO

Pustiul de la Inter Primavera, George Puscas a fost convocat pentru prima data la nationala.

A venit Iordanescu, s-a schimbat putin selectia. Spre exemplu, in mandatul lui Piturca, oameni ca Rusescu, erau lasati in afara nationalei. Chiar daca marca, Rusescu a fost 'sarit' de la convocari timp de luni bune, la fel si Sanmartean. Pana la urma, ambii au venit la lot, dar si la presiunile celor din afara echipei nationalei: a fanilor sau a presei.

Iordanescu a aratat ca si un pusti de 18 ani poate fi o varianta la lot. George Puscas este deja un marcator recunoscut pentru echipa a doua a celor de la Inter.

Convocarea sa era o varianta, insa a surprins. La fel a simtit si jucatorul, care a facut o adevarata declaratie de dragoste pentru echipa nationala:

"E o emotie placuta sa ajungi la nationala. Orice jucator vrea sa joace pentru tara lui.

Nu ma asteptam sa fiu chemat: m-a sunat un prieten si credeam ca glumeste. Dupa aceea m-am interesat eu pe internet si am vazut ca e adevarat.

Doar ce am ajuns, sper sa ma imprietenesc cu toata lumea si sa ma adaptez. E o mare onoare sa joc pentru tara mea si voi onora mereu convocarile la lot. M-au felicitat toti de la Inter, sper sa ajung la echipa mare, intr-o zi, la Inter. Pentru asta ma antrenez, de aceea stau zi de zi pe teren", a spus George Puscas.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies