"Este nepermis asa ceva!" Mesajul dur al lui Torje dupa meciul cu Grecia: "Ce as schimba? As vrea 4 puncte, asta as schimba!"

"Este nepermis asa ceva!" Mesajul dur al lui Torje dupa meciul cu Grecia: "Ce as schimba? As vrea 4 puncte, asta as schimba!"

ROMANIA 0-0 GRECIA | Torje a fost extrem de suparat dupa meciul cu Grecia.

Mijlocasul nationalei Romaniei spune ca nu este permis ca o echipa cu pretentii la calificare pentru Euro 2016 sa aiba o prestatie similara cu cea a Romaniei din prima repriza cu Grecia:

"Ne doream cu totii o victorie, am muncit din greu, dar nu am putut mai mult. Trebuie sa fim multumiti ca am ramas pe 2 in clasament. Meritam sa castigam dupa jocul din repriza a doua. "

"In prima repriza am gresit mult, este nepermis sa gresim asa, incepand cu mine, apoi toata echipa. Sa vedem partea plina a paharului, un rezultat care ne-a adus un punct."

"Ma stiu cu Budescu de cand jucam la juniori, e un jucator foarte bun. Trebuie sa analizam acum jocul echipei. Mai este o luna pana la meciul cu Finlanda."

"Nu vreau sa ma gandesc la acest lucru, la un scenariu de cosmar sa ratam calificare. Ce-as schimba? Mi-as dori 4 puncte in plus in clasament. Asta as schimba. ", a spus Torje la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies