Nationala

"Eram in extaz dupa ce am prins barajul! Apoi a venit cea mai mare dezamagire din cariera mea" Cum a trecut Marica peste esecul cu Grecia

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 12:20
Data actualizarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 12:18

Marica a vorbit pentru Viva despre fotbal dar si despre cuceririle sale feminine!

Atacantul Romaniei a dezvaluit cum a trecut peste ratarea calificarii la Mondial: "M-a afectat extrem de mult ratarea calificarii, pentru ca asta a insemnat spulberarea unui vis important pentru mine, ca jucator de fotbal, ca roman! Am fost suparat, asa cum e normal, insa am constientizat faptul ca nu mai pot face nimic si ca trebuie sa ma concentrez mai departe pe ceea ce am de realizat la echipa de club. Nu demult am trait cea mai mare realizare si dezamagire de care am avut parte in acest an. Intr-un timp foarte scurt, am trecut de la extaz la agonie. Dupa ce am plecat cu sansa a patra, in lupta pentru calificare, am reusit sa terminam pe locul 2. Am reusit sa-mi ajut echipa, prin golurile marcate, sa ajunga la meciurile de baraj. Extazul a fost foarte mare, intreaga Romanie pulsa in acelasi ritm cu noi, jucatorii,  ca mai apoi, dupa 4 saptamani, sa suferim toti impreuna marea dezamagire a pierderii calificarii.", a spus Marica pentru Viva.

Acesta a vorbit si despre cum poate fi cucerit de sexul slab: "Pentru a ma indragosti e necesar mai mult timp, insa la prima vedere imi place zambetul unei femei… Zambetul este cel care imprastie in jur o stare de euforie si emana energie pozitiva. Zambetul ar trebui sa fie un fel de a fi, nu trebuie sa zambim doar atunci cand suntem pe deplin fericiti, ci in fiecare moment! Fericirea vine din lucruri marunte pentru care ar trebui sa fim recunoscatori", a mai spus Marica.

Citeste tot interviul AICI

Modifică setările cookies