Razvan Rat nationala romaniei Nationala

"E un semnal de alarma!" Mesajul capitanului Rat dupa egalul de la Budapesta. La ce trebuie sa se astepte acum Romania

UNGARIA 0-0 ROMANIA | Romania se afla pe locul 2 in grupa de calificare la Euro dupa egalul de la Budapesta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 23:48
Data actualizarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 23:51

Rat spune ca desi inca suntem favoriti la calificare, trebuie sa tragem un semnal de alarma dupa egalul de la Budapesta. Romania nu isi permite acum un pas gresit cu Grecia, luni, de la 21:45. Nationala lui Iordanescu spera la un stadion plin la Bucuresti!

"Nu l-as considera un rezultat echitabil. Am avut ocazii de gol pe final si puteam obtine mai mult de la acest joc. 0-0 nu e un rezultat negativ, trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor. Plecam de aici cu parere de rau pentru ca puteam sa facem mai mult. Eu zic ca a fost mai usor decat ne-am asteptat."

"Ungaria nu a fost si nu este o echipa de temut. Cred ca la noi au fost multe lucruri care nu au mers, care puteau merge mai bine. Nu o sa fac eu analiza, dar erau lucruri care puteau sa mearga mai bine. E un semnal de alarma ca am cazut pe locul 2. Avem un meci greu cu Grecia care nu are ce pierde. Ii cunosc foarte bine si e o echipa care pare ca e la pamant, dar ramane periculoasa si poate pune probleme. In aceasta campanie nu au stralucit, dar ramane o echipa periculoasa.", a declarat Rat la TVR.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies