Discurs HALUCINANT al lui Becali: "Vreau sa luam batai, batai TARI! Sa luam 7-0, ca sa scapam de el!"

Gigi Becali il ataca dur pe selectionerul Daum si spune ca a renuntat si sa urmareasca jocurile nationalei din cauza germanului.

Becali vrea ca Romania sa piarda meciurile cu Armenia si Muntenegru pentru a forta plecarea lui Daum.

"Din cauza antrenorului care este acolo... Consider jignitor la adresa natiei si a neamului si a fotbalului romanesc! Nu ma mai uit la meciurile Romaniei, nu ma mai intereseaza. Vreau sa luam 7-0 bataie ca sa terminam cu el! Vreau sa mancam bataie! Doua batai tari vreau sa luam, ca sa terminam cu el. Altfel nu scapam de el. Hagi e cea mai buna varianta de selectioner. Mai bun ca Hagi poate sa fie cineva? A demonstrat-o, a castigat campionatul cu o echipa de copii.

Mai mult fotbal ca Hagi nu stie nimeni. Nu poate nimeni sa reprezinte mai bine Romania decat Hagi. E dureros ce spun, dar vreau sa mancam bataie ca sa scapam de Daum! El jigneste poporul roman, natia noastra, jigneste prin agresivitatea lui. Se crede superior noua, dar noi ii stim trecutul. Daca asa am ajuns, vai de capul nostru! Cand il vad, dau pe alt program. Ca el pregateste viitorul... Du-te in Germania si pregateste Viitorul. De aia vreau sa mancam bataie 5-0 ca sa nu mai pregateasca el viitorul", a spus Becali pentru PRO TV si www.sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies