Dezvaluire spectaculoasa: cine ar fi fost selectionerul Romaniei daca Anghel Iordanescu refuza postul!

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Decembrie 2014, 18:47

	Dezvaluire spectaculoasa: cine ar fi fost selectionerul Romaniei daca Anghel Iordanescu refuza postul!

Conducerea FRF avea pregatita o varianta spectaculoasa pentru scenariul in care Anghel Iordanescu ar fi refuzat postul de selectioner.

Razvan Burleanu l-a vrut pe Mircea Lucescu la nationala, dar n-a putut sa-l convinga pe Ahmetov sa renunte la cel mai tare antrenor roman din toate timpurile.

Conducerea Federatiei s-a orientat apoi spre Anghel Iordanescu, dar avea si o varianta de rezerva, una foarte spectaculoasa, la care ar fi apelat in cazul in care "Tata Puiu" ar fi refuzat postul de selectioner.

Este vorba de Bruno Labbadia, fostul antrenor de la Bayer Leverkusen, Hamburg si VfB Stuttgart si omul care a insistat pentru transferul lui Alexandru Maxim in Bundesliga.

Dezvaluirea a fost facuta astazi de Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu la Federatie, la DigiSport, si l-a surprins pe Alex Maxim.

"Labbadia e antrenorul care m-a adus la Stuttgart. El e omul care m-a dorit si care a insistat sa ma aduca in Germania", a spus Maxim la Digi.

Labbadia este liber de contract, dupa trei sezoane la Stuttgart si, conform dezvaluirii lui Andrei Vochin, ar fi fost tentat sa preia nationala Romaniei.

"Mircea Lucescu a fost obiectivul numarul 1, obiectivul numarul 2 era Anghel Iordanescu si noi eram pregatiti, in cazul in care domnul Iordanescu nu ar fi acceptat, aveam pregatita o varianta de antrenor strain pe care sa o prezentam Comitetului Executiv. Aceasta varianta se numea Bruno Labbadia, fostul antrenor al Stuttgartului, care a castigat aici cu 5-1, cu Steaua. Dar ne bucuram foarte tare ca domnul Iordanescu nu ne-a refuzat." - Andrei Vochin, DigiSport
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies