De ce nu are loc Radu Stefan la nationala? “Nu face parte din categoria baietilor cu voce joasa!”

Autor: Sport.ro
Luni 20 Septembrie 2010, 07:40

	De ce nu are loc Radu Stefan la nationala? “Nu face parte din categoria baietilor cu voce joasa!”

Desi e titular in Serie A, unde italienii il lauda mai mereu, Radu Stefan nu are loc la echipa nationala. De ce? Impresarul lui spune ca de vina este personalitatea puternica a jucatorului.

Desi s-a spus ca nu a fost present la lot pentru ca nu a raspuns la telefon sau pentru ca Razvan Lucescui s-a razbunat pe el dupa ce a refuzat de doua ori nationala, se pare ca adevaratul motiv pentru care Radu Stefan nu a mai imbracat tricoul nationalei este altul.

"Radu nu a refuzat vreodata nationala, asa cum au raspandit aplaudacii din anturajul echipei, pentru ca el o considera o mandrie. Pur si simplu, el e unul dintre cei nebagati in seama de selectioner. Joaca foarte bine in mod constant, e un lider in vestiarul lui Lazio, dar pentru Romania nu are valoare. De ce? Probabil pentru ca nu face parte dintre copiii cuminti, dintre baieteii cu voce joasa, carora li se spune sa se mute mai in dreapta, iar ei o fac imediat si mai zic si sarut-mana. Jucatorii cu personalitate ii deranjeaza pe unii", explica impresarul jucatorului, Victor Becali, in Cancan.
 

Ce se va întâmpla cu persoanele infectate cu Covid-19, dar asimptomatice. Anunțul lui Tătaru
BRAT