Daum, gata pentru debutul la nationala: "Atitudinea jucatorilor e mai importanta decat terenul" Ce spune despre capitanul echipei

Daum, gata pentru debutul la nationala: "Atitudinea jucatorilor e mai importanta decat terenul" Ce spune despre capitanul echipei

Christoph Daum a vorbit in conferinta de presa oficiala inainte de partida sa de debut, cu Muntenegru, duminica seara, la Cluj. 

Daum debuteaza in preliminariile Cupei Mondiale pe un gazon ce se anunta cu mari probleme. Selectionerul german sustine ca atitudinea jucatorilor sai e mai importanta, iar pana acum este multumit de modul in care a colaborat cu acestia.

"Cred ca am luat cea mai buna decizie pentru a trimite in teren acest prim 11 pentru meciul de maine. Multumesc intregii echipe, pentru ca a muncit din greu, a fost foarte motivata, ma bucur ca jucatorii au facut ca decizia sa fie mai dificil de luat", spune Daum.

Selectionerul incearca sa nu puna presiune suplimentara pe debutul sau din cauza gazonului de la Cluj. "Cred ca mai importanta decat starea terenului e atitudinea. Stim ca in timpul iernii sau cand ploua terenul nu e la fel de bun. Important e ca atitudinea sa fie buna, ca jucatorii sa dea totul pentru tara. Oamenii din Cluj au facut tot ce le-a stat in putinta sa ne ofere cel mai bun teren, au muncit din greu", mai spune selectionerul.

Sapunaru are sanse mari sa fie capitanul nationalei maine seara. "Sapunaru e un jucator experiemntat, e mereu liderul, dar nu am luat decizia inca privind capitanul. Decizia e luata, dar vreau sa vorbesc inainte cu jucatorii, le voi spune diseara cine e capitanul", a mai spus Daum. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies