"Daca pierdeam, 80% nu mai aveam sanse de calificare" Reactia lui Torje dupa primul punct facut de Romania la acest Euro

"Daca pierdeam, 80% nu mai aveam sanse de calificare" Reactia lui Torje dupa primul punct facut de Romania la acest Euro

ROMANIA 1-1 ELVETIA | Nationala are un punct din doua meciuri la Euro. Meciul Romaniei cu Albania este decisiv in acest moment.

Torje spune ca o infrangere cu Elvetia ar fi insemnat o ratare a calificarii in proportie de 80%.

"Este greu pentru noi pentru ca ne-am dorit mult o victorie si o puteam obtine. Asa e fotbalul. Plecam cu un punct si mai avem sanse de calificare. Trebuie sa batem Albania. La Campionatul European nu sunt echipe bune sau slabe. Toate meciurile de pana acum s-au terminat la un gol sau doua diferenta."

"Daca noi marcam in startul reprizei a doua era altceva. Trebuie sa privim partea plina a paharului. Am obtinut primul punct, iar daca ajungem la patru puncte, ne calificam. Dupa pauza nu cred ca s-a schimbat nimic in jocul nostru. Am primit un gol din faza fixa si va trebui sa analizam jocul.

"Sansele de calificare sunt mari. Trebuie sa batem Albania. Este important ca nu am pierdut azi. Daca pierdeam, 80% nu mai aveam sanse de calificare", a declarat Torje la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies