Cum au fost jucatorii nationalei jefuiti in Kazahstan: "Cameristele au facut curatenie cu mare stil. Au luat si lei". Dezvaluiri facute de un oficial al FRF

Jucatorii echipei nationale s-au intors fara toate cele trei puncte de la Astana, dar si fara bani si parfumuri.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF Razvan Burleanu, a dat detalii despre episodul de la Astana, desfasurat inaintea meciului impotriva Kazahstanului.

Kazahii i-au jefuit pe tricolori, iar oficialul FRF spune ca totul s-a intamplat cu complicitatea angajatilor hotelului.

"In timp ce jucatorii erau la antrenamentul de dimineata, cameristele au facut curatenie in camere, dar cu stil. Pentru ca au fost jucatori care aveau in borseta 1.500 de euro si camerista nu a luat decat 250 de euro. Alti jucatori aveau 300 de euro si le-au sustras o singura bancnota de 100 de euro. 

Dar au luat si lei! Nu stiu ce vor face cu ei pe acolo. Unui baiat de la noi, de la comunicare, i-au luat un parfum pe jumatate folosit, probabil i-a placut. Iar unul dintre fizioterapeuti a ramas fara tableta", a spus Vochin la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță
BRAT
Modifică setările cookies