”Cred că ungurul e pus deja”. Dumitru Dragomir propune alt selecționer în locul lui Boloni

Ladislau Boloni părea favorit pentru preluarea postului de selecționer, pe care l-a mai ocupat în perioada 2000-2001, dar negocierile dintre el și FRF par să se fi blocat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 12:01
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 12:22

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, spune că Boloni i-a deranjat pe cei de la FRF cu cerințele sale, motiv pentru care discuțiile dintre cele două părți sunt aproape de a ajunge la final. 

Acesta îl vede pe Adrian Mutu drept soluția ideală pentru postul de selecționer. Înainte de a-l contacta pe Boloni, FRF a încercat să-i aducă pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu, dar cei trei au refuzat.

Dragomir îl cere pe Mutu pe postul de selecționer

„Dacă va fi ales el, ungurul va face treabă bună. Din ce am înțeles și sunt informat e că i-a deranjat cu niște lucruri pe conducători, că și ei raportează mai departe, să știți. 

Edi Iordănescu nu se duce pentru nimic în lume, să vedeți. Ar fi o jignire pentru Iordănescu, pentru Mutu n-ar fi o jignire, este la început de carieră, este un băiat care vine puternic de jos.

Mutu ar fi ideal, și Iordănescu ar fi, dar nu e genul de om care să fie jignit. Dacă eram la FRF, nu mai umblam după porumbei și l-aș fi pus pe Mutu, dar cred că ungurul e pus deja. Ei știu sigur că e greu să ne calificăm. Dacă nici pe ăștia nu-i batem, atunci pe cine batem, măi, fraților? 

Dacă nici cu ăia nu ne-am calificat, e deranj mare în România. N-am mai crescut un fotbalist mare de 7-8 ani de zile, asta este foarte grav. Mai crește Hagi câte unul sau doi. Impresarii noștri sunt mult mai valoroși decât jucătorii pe care îi vindem”, a spus Dragomir, la Ora Exactă în Sport.

Negocierile dintre Boloni și FRF par să se fi blocat din cauza discuțiilor legate de contractul pe care antrenorul ar urma să-l aibă la națională. Boloni și-ar dori o înțelegere pe cel puțin patru ani, timp în care să reconstruiască echipa națională.

În plus, antrenorul și-ar dori o propunere mai atractivă din punct de vedere financiar, considerând că oferta făcută de FRF, de 30.000 de euro pe lună, este sub așteptările sale.

Astfel, varianta Boloni pe banca naționalei ar putea fi exclusă în următoarele zile, iar Edward Iordănescu și Adrian Mutu ar putea fi din nou în cărți pentru preluarea postului de selecționer.

Modifică setările cookies