Chiriches, apt 100% pentru meciul cu Ungaria! Va fi capitan? "Cine nu isi doreste asta?" De ce a lipsit cu Legia:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 08:55
Chiriches, apt 100% pentru meciul cu Ungaria! Va fi capitan? "Cine nu isi doreste asta?" De ce a lipsit cu Legia:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Chiriches a fost capitan cu Slovacia iar acum e pregatit sa conduca nationala si in dubla cu Ungaria si Turcia, decisiva pentru calificarea la Cupa Mondiala. Noul jucator al lui Tottenham anunta ca este apt fizic si asteapta cu nerabdare sa-l anihileze pe Szalai.

"A fost un sentiment extraordinar si un moment care mi-a oferit mult curaj si incredere. Am considerat-o o dovada a faptului ca munca mea primeste recunoastere. Cine nu si-ar dori sa fie capitan la echipa nationala? Dar asta nu e important acum pentru mine!

Sunt ok! Ma pregatesc normal, depinde doar de selectioner daca voi fi pe teren. La meciul retur cu Legia eram la 70-80% din potential, nu doream sa trag echipa in jos. Daca jucam, riscam sa ma fac de ras la ultima prezenta in tricoul Stelei! Am preferat sa nu evoluez si ca o dovada de respect fata de colegi si de suporteri, pentru ca prezenta mea pe teren la Varsovia, la capacitate redusa, punea in pericol calificarea", a spus Vlad Chiriches in Gazeta Sporturilor.

Chiriches anunta ca nu se pune problema sa isi ia adio de la nationala dupa transferul lui Tottenham, asemeni unor jucatori precum Chivu, Radu Stefan sau Sapunaru, care au ales sa se concentreze pe cluburile lor.

"Sa fie clar si raspicat! Chiriches iubeste echipa nationala, imi place sa evoluez pentru Romania, nu am in cam nici un fel de aspect negativ. Vin cu drag la lot si imi doresc enorm sa mergem la Mondiale", a mai spus Chiriches, care va implineste 24 de ani pe 14 noiembrie, fix intre cele doua meciuri de baraj pentru Rio.

"Ar fi cel mai frumos cadou! Ar fi extraordinar pentru suporteri, in primul rand, stiu cat de mult isi doresc oamenii sa vada din nou nationala la un Mondial. Mai ales ca e la Rio", a mai spus jucatorul lui Tottenham.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT