Ce vraji mai pregateste Tata Puiu? Masura SOC luata de selectioner: Sanmartean si Rat, trimisi la VRACI, dupa modelul Diego Costa

Autor: Sport.ro
Joi 04 Iunie 2015, 16:19

Romania se va duela cu Irlanda de Nord pe 13 iunie, la Belfast, intr-un meci decisiv pentru primul loc al grupei de calificare la EURO 2016.

Selectionerul Anghel Iordanescu are insa doua mari batai de cap inaintea duelului cu selectionata Irlandei de Nord. Romania va juca la Belfast pentru primul loc al grupei de calificare la EURO, pozitie care o poate ajuta sa isi consolideze coeficientul in clasamentele FIFA si UEFA si sa ramana cap de serie la tragerea la sorti.

Din primul 11 al Romaniei ar putea lipsi doua piese de baza. Este vorba despre Lucian Sanmartean si Razvan Rat, ultimul dintre acestia accidentat in ultimul meci disputat de PAOK (0-1 cu Atromitos).

Chiar daca starea lor de sanatate nu este dintre cele mai grave, acestia sunt incerti pentru disputa de la Belfast. Acestia au sanse de refacere pana la ora jocului, insa totul depinde si de noroc.

Intresant este insa ca selectionerul si Federatia au luat o masura surpriza pentru a-i recupera. Iordanescu nu i-a trimis pe Rat si Sanmartean la o clinica, ci la vraci. Este vorba, desigur, despre celebrul vraci Marijana, sarboaica la care s-au mai tratat Robben, Ibrahimovic si Diego Costa.

O "doctorita" extrem de controversata pentru metodele sale neobisnuite, Marijana Kovacevic foloseste un gel compus din placenta umana si un curent electric de mica intensitate pentru a-i trata pe sportivi.

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies