'Ce a facut Rehhagel cu Grecia se intampla o data la 300 de ani. Sa punem tot selectioner roman!' Ce spune Boloni de o posibila oferta

'Ce a facut Rehhagel cu Grecia se intampla o data la 300 de ani. Sa punem tot selectioner roman!' Ce spune Boloni de o posibila oferta

Romania s-a intors acasa trista dupa numai 3 meciuri la Euro.

Fostul selectioner Laszlo Boloni crede ca nationala nu trebuie sa apeleze la un antrenor strain daca Iordanescu nu va primi propunerea de a continua. Boloni sustine ca modelul Spania, Italia, Franta sau Anglia trebuie aplicat si de FRF, care ar trebui sa continue tot cu un antrenor care sa cunoasca in profunzime fotbalul din Romania.

"In asemenea momente se vorbeste mereu de schimbarea antrenorului. Nu stiu daca Iordanescu trebuie schimbat, are experienta, cunostinte pe care fotbalul romanesc trebuie sa le exploateze in continuare. El va decide daca ramane. Pe mine nu m-a cautat nimeni, numele meu apare mereu in situatiile de criza. Cred ca e mai sanatos sa alegi un antrenor care vorbeste pe limba jucatorilor, care cunoaste problemele din Romania. Germania, Spania, Anglia, Franta au toate antrenor din propria tara.

Faptul ca Grecia a luat titlul european cu Rehhagel pe banca se intampla o data la 300 de ani. Grecia a consumat doi antrenori straini si nu a facut niciun pas inainte. Daca ar veni un alt Rehhagel in Romania va pleca imediat de la nationala atunci cand va avea o oferta din Germania sau Spania", a spus Boloni la Digisport.

Citeste si:Ladislau Boloni
VIDEO PROTVPLUS.RO

Prințul din Liechtenstein: "Nu l-am împuşcat pe Arthur, ci un urs mai mic"
BRAT
Modifică setările cookies