Nationala

Burleanu l-a confirmat pe Iordanescu pentru Euro 2016, Iordanescu nu e asa sigur! FRF are 2 variante de inlocuire

Feroe 0-3 Romania. Nationala s-a calificat la Euro 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 08:08
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2015, 08:37

"Eu cred ca va ramane pentru ca merita sa ramana. Ati vazut cum a pregatit meciurile din punct de vedere tactic. Si la Bucuresti si in aceasta seara, azi nu a fost o victorie chinuita. Mi-a fost teama, am ajuns sa depindem de ultimul meci, nu ne doream asta, dar se pare ca trebuie sa treci prin aceste emotii ca sa te poti bucura", a declarat Burleanu dupa meciul cu Feroe.

Daca presedintele FRF este sigur ca Iordanescu ramane principal, selectionerul nu e asa sigur ca va ramane si la Euro 2016. Acesta a ezitat sa spuna daca va ramane pe banca in continuare.

"Fotbalul romanesc avea nevoie de aceasta calificare. Sper ca aceasta calificare sa aduca multe schimbari pentru ca avem nevoie de ele. Lasati-ma sa ma bucur cu jucatorii de calificare, avem timp sa ne ocupam de problema Iordanescu mai tarziu.", a spus Iordanescu.

Daca va pleca de la nationala, Iordanescu are 2 succesori pregatiti de FRF. In pole-position este Mircea Lucescu, cel care o va parasi pe Sahtior in vara, iar a doua varianta este Victor Piturca, fostul selectioner, aflat liber de contract dupa despartirea de Al Ittihad.

Modifică setările cookies