BOMBA pe piata drepturilor TV: Ce competitii vor transmite PRO TV si PRO X incepand din 2018! PRO-ul devine CASA ROMANIEI!

BOMBA pe piata drepturilor TV: Ce competitii vor transmite PRO TV si PRO X incepand din 2018! PRO-ul devine CASA ROMANIEI!

De luni, 28 august, Sport.ro devine PRO X

Din 2018, PRO-ul devine casa Romaniei! Peste 40 de meciuri ale echipei nationale vor putea fi urmarite in direct la PRO TV si PRO X.

Urmatoarea campanie preliminara, Campionatul European din 2020, meciurile pentru Mondialul din 2022, dar si Nations League, o noua competitie sub egida UEFA, se vad la PRO!

PRO TV si PRO X vor difuza Euro 2020, primul turneu final care isi va disputa meciuri si in Romania. Vor fi 45 de meciuri transmise de PRO TV si 6 de PRO X.

UEFA Nations League este o competitie nou lansata si destinata echipelor nationale, care va debuta in 2018. Participa 55 de echipe, care vor fi impartite in 4 serii. Miza e uriasa - din UEFA Nations League, nationalele pot obtine calificarea la Euro si Mondiale, asta daca nu sunt deja calificate. Practic, noua competitie UEFA e o sansa in plus de a merge la turneele finale. UEFA Nations League inlocuieste meciurile amicale si barajele de turnee finale cu meciuri cu miza, cu premii in bani si sansa de a ajunge la campionatele mondiale si europene. Clasamentul dupa care se tine cont in alcatuirea seriilor depinde de coeficientul echipelor nationale.

Mai multe detalii despre UEFA Nations League si cu cine va juca Romania din 2018 AICI

In sezonul 2017-18, PRO TV si PRO X transmit meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League si Cupa Romaniei. Toate meciurile Stelei din Europa League se vad la ProTV.

Bucurati-va de fotbal!

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

ROMANII AU TALENT
Ei sunt următorii semifinaliști de la Românii au Talent

03:11
PROMO
Moise Guran, Vlad Petreanu și Adrian Vancica #yeslavot

00:52
PROMO
#EUyeslavot cu George Buhnici

00:19
FERMA
Diana Belbita și Marius Crăciun, față în față. Un duel încheiat cu lacrimi din partea tuturor

10:36
FERMA
Otniela și Moroșanu, discuții aprinse despre loialitate, trădare și principii. Ce spune Otniela despre alegerile pe care le-a făcut în Fermă

04:13
FERMA
Ioana a ales fermierul șef și i-a șocat pe bărbații rămași în concurs. Pe cine a ales vezi aici

05:48
FERMA
Rudele fermierilor vin în Fermă. Momente emoționante

04:55
VORBESTE LUMEA
Raluca Zenga călătorește prin toată lumea. Cum arată soția lui Walter Zenga
În ultimele mele șase luni am reușit să bifez șase țări!

14:34
VORBESTE LUMEA
Pregătiri intense pentru semifinala 2 de la Românii au talent. Cum se antrenează concurenții
Vineri, de la 20:30 îi vom vedea pe ceilalți 12 concurenți de la Românii au talent

07:45
VORBESTE LUMEA
Sexi la plajă, indiferent de kilograme
Lorelei: "Nu contează mărimea costumului de baie, bucură-te de soare!"

12:15
Premierul Dăncilă: ”Voi participa duminică la vot. Voi vota şi pentru referendum”
BRAT