Nationala

BOMBA pe piata drepturilor TV: Ce competitii vor transmite PRO TV si PRO X incepand din 2018! PRO-ul devine CASA ROMANIEI!

De luni, 28 august, Sport.ro devine PRO X

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 August 2017, 13:20
Data actualizarii: Joi 24 August 2017, 14:35

Din 2018, PRO-ul devine casa Romaniei! Peste 40 de meciuri ale echipei nationale vor putea fi urmarite in direct la PRO TV si PRO X.

Urmatoarea campanie preliminara, Campionatul European din 2020, meciurile pentru Mondialul din 2022, dar si Nations League, o noua competitie sub egida UEFA, se vad la PRO!

PRO TV si PRO X vor difuza Euro 2020, primul turneu final care isi va disputa meciuri si in Romania. Vor fi 45 de meciuri transmise de PRO TV si 6 de PRO X.

UEFA Nations League este o competitie nou lansata si destinata echipelor nationale, care va debuta in 2018. Participa 55 de echipe, care vor fi impartite in 4 serii. Miza e uriasa - din UEFA Nations League, nationalele pot obtine calificarea la Euro si Mondiale, asta daca nu sunt deja calificate. Practic, noua competitie UEFA e o sansa in plus de a merge la turneele finale. UEFA Nations League inlocuieste meciurile amicale si barajele de turnee finale cu meciuri cu miza, cu premii in bani si sansa de a ajunge la campionatele mondiale si europene. Clasamentul dupa care se tine cont in alcatuirea seriilor depinde de coeficientul echipelor nationale.

Mai multe detalii despre UEFA Nations League si cu cine va juca Romania din 2018 AICI

In sezonul 2017-18, PRO TV si PRO X transmit meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League si Cupa Romaniei. Toate meciurile Stelei din Europa League se vad la ProTV.

Bucurati-va de fotbal!

CITESTE SI

Modifică setările cookies