Au ramas 3 variante pentru postul de selectioner! Burleanu anunta JOI cine ii ia locul lui Iordanescu - SONDAJ

Au ramas 3 variante pentru postul de selectioner! Burleanu anunta JOI cine ii ia locul lui Iordanescu - SONDAJ

Portugalia - Tara Galilor si Germania - Franta, miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, ora 22:00

Primul antrenor strain din istoria nationalei nu va fi votat in unanimitate. Vor fi cel putin 4 voturi impotriva la Federatie. Alesul lui Burleanu - Daum, Schuster sau Veh - trebuie sa treaca de votul Comitetului Executiv. Joi e ziua cea mare.

Olandezul Huub Stevens are probleme medicale si nu vine in Romania. In finala pentru banca nationalei au ramas 3 nemti - Schuster, Daum si Veh. Contra il taie de pe lista si pe Schuster. L-a avut antrenor in Spania.

"Nu cred ca o sa vina Schuster la nationala. Daca ar fi fost contactat, m-ar fi sunat in secunda doi si m-ar fi intrebat", spune Contra.

Schuster e cel care in finala de la Sevilla, castigata de Steaua, a plecat de la stadion in minutul 85, suparat ca a fost schimbat de antrenorul Barcelonei. Penalty-urile le-a trait in taxi. Nu doar Contra a fost antrenat de Schuster, ci si Rat, la Sahtior, inainte sa vina Lucescu.

Alesul lui Burleanu trebuie sa treaca de votul Comitetului Executiv. Din cei 14 membri, 4 vor vota impotriva - Prunea, Argaseala, seful Ligii - Gino si presedintele sindicatului fotbalistilor - Hulubei.  Joi, la ora 20, in direct la stirile din sport de la Pro Tv, Burleanu va fi anunta noul selectioner.
Cine ar trebui sa fie antrenor la nationala, dupa Iordanescu? (4202 voturi)
 
Daum
27.61%
1160 voturi
 
Schuster
17.13%
720 voturi
 
Veh
330 voturi
 
Ar trebui adus un roman!
47.41%
1992 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies