Atentie! Jucatorii din Feroe au prima 10.000 de euro ca sa castige in Romania!

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Octombrie 2009, 13:52
Atentie! Jucatorii din Feroe au prima 10.000 de euro ca sa castige in Romania!

Jucatorii din Insulele Feroe au venit extrem de motivati in Romania. Ei vor incasa 10.000 de euro de om daca vor reusi sa castige la Piatra Neamt in derby-ul suferintei din grupa pentru calificarile la mondiale.

Demoralizata si macinata de scandaluri, nationala Romaniei se poate trezi cu o alta problema la Piatra Neamt. Jucatorii din Feroe nu vin sa se predea si sunt extrem de motivati. Au promisa o prima dubla fata de meciul de pe teren propriu cu Lituania, cand fiecare om a incasat cate 5000 de euro victoria cu echipa care a umilit Romania la Cluj.

Indiferent de rezultat, feroezii sunt gata de show! Oficialitatile ii asteapta pe jucatori ca sa petreaca impreuna terminarea calificarilor. Ei sunt hotarati sa se intoarca pe insula victoriosi ca sa incheie cum se cuvine inca o campanie in care nu s-au calificat.

"Inainte de meci ei nu petrec. Ei nu-si inseala femeile, nu ies cu alte femei. Cei din Feroe petrec cu un pahar de bere sau vin dupa meciuri. Asa vor face si dupa meciul cu Romania." a declarat singurul jucator roman din Insulele Feroe, Sorin Anghel pentru www.sport.ro,

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT