Atac la Iordanescu, dupa selectia pentru EURO! Maxim, furios: "Selectioneruil a cedat la lobby-ul facut de anumiti oameni"

Atac la Iordanescu, dupa selectia pentru EURO! Maxim, furios: "Selectioneruil a cedat la lobby-ul facut de anumiti oameni"

Alex Maxim e cel mai important nume care ramane in afara lotului de EURO. Vezi aici lotul convocat de Iordanescu!

Anghel Iordanescu a anuntat aseara lotul de 23 pentru EURO, iar Maxim, Hora, Ropotan, Tosca si Ivan au fost cei 5 jucatori care nu vor face deplasarea cu nationala in Franta. Maxim a plecat furios de la Mogosoaia, fiind dezamagit de decizia selectionerului. Agentul lui Maxim, Lucian Marinescu, spune ca mijlocasul lui Stuttgart isi castigase dreptul de a merge la EURO cu Romania.

"Alex era furios si dezamagit. E o lipsa de respect ceea ce a facut Iordanescu. Daca sunt puse la indoiala valoarea si potentialul unui jucator de la Stuttgart, chiar daca vine dupa un an nefericit, cu retrogradare, nu mai inteleg ce criterii au fost luate in calcul. Maxim trebuia sa fie la Euro si punct! Ma abtin sa comentez daca a contat mai mult lobby-ul facut de anumiti oameni la capitolul selectiei. Sentimentul este ca lui Alex i s-a furat pur si simplu un drept pe care si-l castigase prin munca, pe teren, in tricoul echipei nationale. E insa un tip puternic, va merge inainte, dar e pacat sa fie tratat intr-un asemenea mod".

Si Ivan a plecat suparat de la nationala, mai ales ca a fost chemat de la Craiova pentru a fi anuntat ca nu merge la Paris cu nationala.

"Noi am dat la lot trei oameni la turneul din iarna, iar acum nu avem niciun jucator la lot. Facusem o solicitare la FRF ca Andrei sa fie lasat la Universitatea pentru ultimele etape de campionat daca nu e nevoie de el la nationala. N-a jucat insa deloc, iar acum a fost chemat de la Craiova doar ca sa i se comunice intr-un minut ca nu merge la turneul final", a declarat directorul Craiovei, Felix Grigore.

Ioan Hora, golgheterul Romaniei, s-a dus direct la Oradea dupa cantonamentul din Italia si nu s-a mai prezentat la anuntarea deciziei selectionerului. El a fost anuntat telefonic. 

Vezi aici lotul convocat de Iordanescu!

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies