Asta NU E nationala Romaniei! Cine a DISTRUS de fapt Turkmenistanul pe terenul unde mirosea a shaorma :)

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Ianuarie 2012, 21:36

	Asta NU E nationala Romaniei! Cine a DISTRUS de fapt Turkmenistanul pe terenul unde mirosea a shaorma :)

Piturca se bucura pentru antrenamentul cu 4 goluri din Antalya si anunta ca jucatorii pe care i-a folosit azi trebuie sa duca Romania la Mondialul din Brazilia.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune ca in Antalya nu a jucat nationala Romaniei, ci o selectionata a Ligii. Mitica nu suporta criticile. E de acord cu decizia lui Piturca de a cere un turneu de pregatire si de a accepta un amical al Romaniei pe un teren de antrenament.

"Voi n-ati vazut ca a fost echipa Ligii asta? Pe Piturca nu l-a interesat unde se joaca! El a vrut sa vada pe cine se poate baza in campania de calificare! Sunt cativa pe care i-ar putea lua si de acum inainte! Tatarusanu e bun, Papp joaca lejer in Anglia, Chiriches va fi titular la nationala si va ajunge la cel mai inalt nivel in strainatate.

Marius Niculae e un jucator cu experienta, Tanase a miscat cat de cat. Nicolita, Sapunaru, Goian, Torje, Sinmartean, Marica sau Pantilimon sunt fotbalistii din strainatate pe care se bazeaza Piti, iar pe langa ei, a vrut sa mai gaseasca inca 7-8 care sa fie solutii", a spus Dragomir la Fanaik Show.
 

Nicuşor Dan anunță demiteri la Primăria Capitalei. „Au încălcat legea şi instanţa a decis asta”
BRAT