Anghel Iordănescu, prezent în cantonamentul naționalei! Mărturisirea selecționerului: „Nu ai cum să nu-ți dai acordul!” 

Echipa Nationala Anghel Iordanescu edward iordanescu Romania Nationala Edi Iordănescu și Anghel Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 20:43
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 20:43

Edward Iordănescu, moment de sinceritate înaintea meciului cu Muntenegru. 

România începe campania din Liga Națiunilor la Podgorica. Elevii lui Edward Iordănescu (43 ani) o vor întâlni în primul meci pe Muntenegru, pe 4 iunie, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro, urmând să dispute 4 meciuri în 10 zile. Lucru care l-a făcut pe Florin Tănase (27 ani) să admită că în cadrul lotului nu sunt jucători obișnuiți cu acest ritm. 

Însă, înaintea partidei cu Muntenegru, selecționerul a mărturisit că Anghel Iordănescu (72 ani) a asistat la un antrenament al echipei naționale, dar fără a intra în contact cu jucătorii. De asemenea, Edward Iordănescu a precizat că tatăl său este un izvor nesecat de inspirație pentru el. 

Edward Iordănescu: „Tatăl meu este o inspirație pentru mine!” 

„Tatăl meu este o inspirație pentru tine, a fost și va fi întotdeauna. Mărturisesc, în cantonamentul echipei naționale am avut 4 oaspeți de seamă. Când cineva reușește 4 calificări la tureneele finale și întâmplarea face să-ți fie și tată, nu ai cum să nu te inspiri, nu ai cum să nu-ți dau acordul să participe la un antrenament al echipei naționale, atunci când el își arată bucuria și interesul. A fost la un antrenament de-al nostru, nu a intrat în contact deloc cu echipa. Pentru mine a fost o bucurie că am putut să-i ofer oportunitatea să revadă echipa națională”, a declarat Edward Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Muntenegru. 

România le va mai întâlni pe Bosnia, pe 7 iunie, de la 21:45, Finlanda, pe 11 iunie, de la 21:45, și returul cu Muntenegru, pe 14 iunie, de la 21:45, toate partidele LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!