Momente INCREDIBILE! 31 de ani de la victoria de SENZATIE cu Italia! 80.000 de fani au sarbatorit pe stadion VIDEO

Momente INCREDIBILE! 31 de ani de la victoria de SENZATIE cu Italia! 80.000 de fani au sarbatorit pe stadion VIDEO

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Astazi se implinesc 31 de ani de la celebra victorie, 1-0, cu Italia, din calificarile pentru Euro 1984. In echipa Italiei de atunci se numarau jucatori precum Dino Zoff, Paolo Rossi, Marci Tardelli sau Claudio Gentile.

80.000 de oameni au fost prezenti pe stadionul "23 August", iar Ladislau Boloni a marcat golul victoriei, dupa o lovitura libera.

"Partida de la Bucuresti reprezenta pentru italieni ultima sansa de calificare la Campionatul European din 1984. Victoria a fost cu atat mai importanta pentru ca ei erau campioni mondiali en titre si, la Bucuresti, au venit cu cea mai buna trupa. Aveau la acea vreme o generatie fabuloasa, dar noi am fost mai buni decat ei ca echipa si cred ca am reusit unul dintre cele mai bune meciuri ale echipei nationale din istorie", a spus Boloni pentru FRF.

Fostul jucator al nationalei isi aduce aminte si de un episod amuzant, de dupa meci.

"Tin minte o faza interesanta, care m-a emotionat. La acea vreme, ca sa iei benzina trebuia sa stai la cozi interminabile. In acea dimineata, cand am pornit spre Targu Mures, a trebuit sa alimentam masina si ne-am asezat la o coada imensa de oameni. Lumea m-a recunoscut, oamenii m-au aplaudat si mi-au impins masina in fata pompei pentru a alimenta", a spus Boloni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies