Alerta terorista ajunge si in fotbal! Ce se intampla la amicalul Romaniei cu Spania. Anuntul facut de organizatorii din Cluj

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 08:31
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 08:36

Romania - Spania se joaca duminica, la Cluj.

Dupa atentatele teroriste din ultima perioada, meciul dintre Romania si Spania se va desfasura in conditii de maxima siguranta. Nationala iberica merge la Cluj duminica pentru a disputa o partida amicala, iar organizatorii vor sa isi ia toate masurile de siguranta pentru a nu aparea incidente.

"Se iau toate masurile de siguranta, mai ales dupa incidentele nefericite din Belgia. Chiar astazi am avut o prima sedinta privind securitatea si pot confirma ca vor fi controale foarte amanuntite la intrarea in stadion. E foarte important ca spectatorii sa vina cu o ora si jumatate, chiar doua ore inainte de inceperea partidei, pentru ca aceste controale vor dura destul de mult si doar asa pot fi evitate cozile, iar spectatorii pot intra normal", a spus Radu Ratiu, administratorul Cluj Arena, potrivit DolceSport.

Primele atente teroriste din seria din ultimele luni au fost la meciul amical dintre Franta si Anglia, de la Paris. In afara de bombele ce au explodat in oras si in jurul stadionului, au existat tentative de a patrunde cu centuri explozive pe arena! De altfel, exploziile de la Paris s-au auzit pe stadion si in timpul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!