ALARMA de gradul 0: "Romania risca sa piarda organizarea EURO" Burleanu, in razboi cu Primaria

ALARMA de gradul 0: "Romania risca sa piarda organizarea EURO" Burleanu, in razboi cu Primaria

Presedintele FRF anunta ca Romania poate sa piarda dreptul de a organiza meciuri la EURO 2020 din cauza situatiei de la National Arena. 

Cel mai important stadion din tara a fost inchis de ISU, iar acum FRF spune ca toate problemele se trag de la situatia de la Primaria Capitalei, care are conducere interimara dupa arestarea lui Sorin Oprescu.


"Acest stadion a fost proiectat si are capacitatea in acest moment ca in cazul unei calamitati naturale sa gazduiasca aproape 20.000 de persoane. Daca un asemenea spatiu nu iti poate conferi suficienta siguranta pentru organizarea unui meci, atunci mi se pare ca suntem intr-o directie gresita.

In momentul de fata, prin aceasta criza extrem de lungita de primarul Capitalei riscam sa pierdem inclusiv organizarea Euro 2020. Daca nu vom avea masuri rapide din partea Primariei Capitalei, vom accentua acest demers. Ne gandim in momentul de fata sa solicitam prejudicii financiare si de imagine Primariei Capitalei pentru ca vorbim de 2020", a spus Razvan Burleanu la Dolce. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies