A PATRA calificare! Iordanescu duce Romania la EURO, dar nu stie daca mai ramane: "Lasati-ma sa ma bucur cu jucatorii si vedem!"

Anghel Iordanescu Echipa Nationala Euro 2016 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 21:12
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 21:24

Insulele Feroe 0-3 Romania / Anghel Iordanescu duce Romania pentru a patra oara la un turneu final. De data asta, selectionerul nu e sigur ca va mai continua pe banca. 

Iordanescu a reusit in Feroe ce si-a propus cu Finlanda: o nationala capabila sa castige la scor. Budescu a fost omul principal al nationalei, un jucator pe care Iordanescu nu a vrut sa-l ia initial la nationala! 

Selectionerul a anuntat ca se gandeste daca va mai continua pe banca nationalei. Ar fi al patrulea turneu final la care conduce Romania. 


"Ne doram victoria inca de la Bucuresti cu Finlanda. Am jucat ofensiv la Bucuresti, dar mingea n-a intrat in poarta. Nu conteaza comentariile, e dreptul lor sa comenteze. Au fost alte preliminarii grele, chiar si cand era Generatia de Aur au fost momente grele. Au fost momente grele si atunci, le-am depasit atunci, le-am depasit si acum.

Fotbalul romanesc avea nevoie de aceasta calificare. Sper ca aceasta calificare sa aduca multe schimbari pentru ca avem nevoie de ele. Lasati-ma sa ma bucur cu jucatorii de calificare, avem timp sa ne ocupam de problema Iordanescu mai tarziu. 

Nu stiu daca exista o problema Iordanescu, voi faceti o problema", a declarat Anghel Iordanescu la TVR, dupa care a plecat de la interviu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!